Ομόνοια-Ολυμπιακός με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται και σήμερα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League και ο αγώνας του ενάντια στην Ομόνοια είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό σε όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Οι υπεύθυνοι της Goalbet έχουν ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Άλλωστε, τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Ομόνοια-Ολυμπιακός συνοδεύονται από μια προσφορά: την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς και μπορεί να μοιράσει αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet ισχύει μόνο για τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματα δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθούν και, στην περίπτωση που θα έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη, μάλιστα, θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Η απόφαση της Goalbet να εξαλείψει τη γκανιότα από το 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 5.06 για νίκη της Ομόνοιας, 3.75 για ισοπαλία και 1.86 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς και οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν με επιτυχία θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία