Αυξάνει αποδόσεις στο Σαλερνιτάνα-Πάρμα προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένα σημεία ενός κορυφαίου αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας, ενεργοποιώντας την προφορά της 0% γκανιότας. Η σημερινή προσφορά αφορά στον αγώνα της ιταλικής Serie B ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα και Πάρμα και, χάρη σε αυτή, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Σαλερνιτάνα-Πάρμα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

0% γκανιότα στο 1Χ2 του Σαλερνιτάνα-Πάρμα

Από τη στιγμή που η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, αποφάσισε να διατηρήσει 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα και Πάρμα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 αυξήθηκαν. Άλλωστε, με τη γκανιότα να απουσιάζει, η Goalbet δε διατηρεί πλέον την καθιερωμένη της προμήθεια και δεν έχει μειώσει ως συνήθως τις αποδόσεις. Για αυτό το λόγο, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Όπως προαναφέρθηκε, οι αποδόσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Serie B έχουν πλέον ως εξής: 2.84 για νίκη της Σαλερνιτάνα, 3.16 για ισοπαλία και 2.94 για νίκη της Πάρμα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα και Πάρμα, πριν αυτός ξεκινήσει, στις 21:30.

Βασική προϋπόθεση, βέβαια, είναι και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και, εφόσον τα καταφέρουν, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία