Χιχόν-Εϊμπάρ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan συνεχίζει να ανακοινώνει καθημερινά μια προσφορά για τα μέλη του που στοιχηματίζουν στους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου, υποσχόμενος αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέπουν σωστά. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει σε κάθε παίχτη να στοιχηματίσει με το ίδιο ρίσκο, αλλά να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και σήμερα, για τον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Χιχόν και Εϊμπάρ. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 21:30 και είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι ο Stoiximan διατηρεί μηδενική προμήθεια σε επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και τα επιλεγμένα σημεία θα στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Τα σημεία που έχουν επιλεγεί από τον Stoiximan για τη συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι άλλα από αυτά της αγοράς του 1Χ2. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς αυτής δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις για όσους στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα της Primera Division έχουν ως εξής: 1.64 για νίκη της Χιχόν, 4.20 για ισοπαλία και 6.50 για νίκη της Εϊμπάρ.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά του Stoiximan. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 να έχουν μειωθεί. Αυτό, βέβαια, δε συμβαίνει στον Stoiximan και τα μέλη του έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με το ίδιο ακριβώς ρίσκο.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα της Χιχόν με την Εϊμπάρ, επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία