Κορυφαίες αποδόσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η Goalbet

Η Goalbet καλύπτει και σήμερα ένα πλήθος αγώνων ποδοσφαίρου, αλλά κάποιοι από αυτούς ξεχωρίζουν περισσότερο από άλλους. Και ένας τέτοιος αγώνας ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύεται από την προσφορά της 0% γκανιότας. Πρόκειται για τον αγώνα του ολλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Τσβόλε και Βίλεμ ΙΙ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στο 1Χ2 και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Τσβόλε και Βίλεμ ΙΙ και οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως την έναρξη του αγώνα του ολλανδικού πρωταθλήματος, απόψε στις 21:00. Έως τότε, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί. Αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αφορούν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Τσβόλε και Βίλεμ ΙΙ. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, τα οποία θα έχουν μάλιστα τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.12 για νίκη της Τσβόλε, 3.72 για ισοπαλία και 3.82 για νίκη της Βίλεμ ΙΙ. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία