Αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο υπόσχεται σήμερα η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στοιχηματισμού που θα συναντήσουν οι παίχτες του στοιχήματος στο σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου στις εταιρίες στοιχημάτων είναι ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Γερμανία και Σερβία. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Ευρώπης για τα προκριματικά του EURO και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά.

Η προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Σερβία δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία έχει αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του Γερμανία-Σερβία θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Ο τρόπος αύξησης των επιλεγμένων αποδόσεων

Οι τρεις αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Γερμανία-Σερβία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια (γκανιότα), που ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Χωρίς τη γκανιότα, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, αλλά έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Για να συμμετάσχουν, μάλιστα, στην προσφορά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Γερμανία-Σερβία

Οι τρεις αποδόσεις που επηρεάστηκαν από την προσφορά της ιστοσελιδας στοιχημάτων Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 1.45 για νίκη της Γερμανίας, 5.13 για ισοπαλία και 8.46 για νίκη της Σερβίας. Σε σύγκριση με τον μέσο όρο της αγοράς, οι επιλεγμένες αποδόσεις της Goalbet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία