Τσέλσι-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν απόψε αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ με 0% γκανιότα. Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2, καθώς απουσιάζει η γκανιότα. Έτσι, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Τσέλσι-Λίβερπουλ θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με μία τους μόνο πρόβλεψη.

 

Αναλυτικότερα οι αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας, για τον αποψινό αγώνα έχουν ως εξής: 1.68 για νίκη της Τσέλσι, 4.20 για ισοπαλία και 5.90 για νίκη της Λίβερπουλ.

Καθημερινά ο Stoiximan επιλέγει διαφορετικά πρωταθλήματα και αθλήματα για να προσφέρει 0% γκανιότα.Χτες επέλεξε για παράδειγμα την Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία