Λιόν-Σεβίλλη με 0% γκανιότα* στη Novibet

Όσο η τρέχουσα φάση του Champions League πλησιάζει στο τέλος της, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες που μεταμορφώνονται σε πολλές περιπτώσεις σε τελικούς πρόκρισης! Ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται και σήμερα, ανάμεσα σε Λιόν και Σεβίλλη. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε αυτόν, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Χάρη και στην προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet, μάλιστα, τα κέρδη αυτά μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, χωρίς να αυξηθεί παράλληλα και το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα ανάμεσα σε Λιόν και Σεβίλλη. Αυτό σημαίνει ότι εξαλείφεται η συνηθισμένη της προμήθεια και πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί. Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Λιόν-Σεβίλλη θα δουν αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στη συγκεκριμένη αγορά η Novibet έχουν ως εξής: 2.07 για νίκη της Λιόν, 3.75 για ισοπαλία και 2.90 για νίκη της Σεβίλλης. Αν οι συγκεκριμένες αποδόσεις συγκριθούν με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, φαίνεται ξεκάθαρα πως κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν στη συντριπτική πλειοψηφία τους κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό για να την εκμεταλλευτούν, αλλά ούτε και να τζιράρουν έπειτα την αξία των πιθανών κερδών τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Λιόν-Σεβίλλη, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία