Στουτγάρδη-Γκρόιτερ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Όποιος ψάχνει βρίσκει, λένε, και αυτό δε θα μπορούσε παρά να ισχύει 100% και στον τομέα του online στοιχήματος. Συνήθως, η Δευτέρα είναι η ημέρα με τους λιγότερους σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου και κάποιες σκόρπιες στοιχηματικές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα πολλοί παίχτες να παίρνουν… ρεπό. Όσοι επιμένουν να αναζητούν καλές στοιχηματικές ευκαιρίες, όμως, μπορούν εναλλακτικά να εκμεταλλευτούν μία προσφορά σαν τη σημερινή της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να τους απασχολήσει ενδεχόμενη αύξηση του ρίσκου.

 

Όπως κάθε ημέρα, άλλωστε, η Championsbet διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου. Ο επιλεγμένος αγώνας σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Γκρόιτερ Φιρτ, στο πλαίσιο της Β’ κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Και, χάρη στην προσφορά, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί μηδενική προμήθεια (αυτός είναι ο ρόλος της γκανιότας), με αποτέλεσμα να μην έχει μειώσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Όσοι παίχτες επισκεφτούν την Championsbet, λοιπόν, θα δουν αυξημένες αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της Novibet έχουν αυξηθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά που ισχύει στην προσφορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος: 1.80 για νίκη της Στουτγάρδης, 4.15 για ισοπαλία και 4.75 για νίκη της Γκρόιτερ. Και οι τρεις αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όροι της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι στην Championsbet βρίσκονται κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, απαιτεί από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Στουτγάρδη-Γκρόιτερ, πριν την έναρξή του – ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:15. Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και προσφέρει εκτός από στοίχημα και παιχνίδια καζίνο, εικονικά αθλήματα, κίνο και άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία