Ενισχυμένη αξία σε επιλεγμένα στοιχήματα της Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της Novibet, αλλά ο αγώνας που ξεχωρίσει στην στοιχηματική ιστοσελίδα είναι αυτός του ολλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Χέλμοντ Σπορτ και Ρόντα. Ο λόγος που ξεχωρίζει ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ότι η νόμιμη εταιρεία Novibet ενισχύει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων σε αυτόν, μέσω της προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του ολλανδικού πρωταθλήματος και στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυξημενες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

0% γκανιότα* στο Χέλμοντ Σπορτ – Ρόντα

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Χέλμοντ Σπορτ και Ρόντα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί όπως γίνεται συνήθως, εξαιτίας της προμήθειας που αντιπροσωπεύει η γκανιότα*. Αντίθετα παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, με αποτέλεσμα να υπόσχονται ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα – με άλλα λόγια, υπόσχονται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Υπόσχεση για περισσότερα κέρδη στο 1Χ2

Χάρη στην προσφορά** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Χέλμοντ Σπορτ και Ρόντα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην στοιχηματική ιστοσελίδα της έχουν ως εξής: 4.65 για νίκη της Χέλμοντ Σπορτ, 4.15 για ισοπαλία και 1.82 για νίκη της Ρόντα.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς. Εξάλλου, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους, διατηρώντας κανονικά γκανιότα* στον αγώνα. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν μέσω της Novibet θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Ουσιαστικά, αυτό που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν τον αγώνα και στην στοιχηματική αγορά που συμμετέχει στην προσφορά** και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του, στις 19:30. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος.

Η Novibet επιλέγει να προσφέρει μηδενική γκανιότα* σε αγώνες και πρωταθλήματα από όλη την Ευρώπη για παράδειγμα το αγγλικό πρωτάθλημα και τον αγώνα Τσέλσι-Γουότφορντ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία