Τραπάνι-Σπέτζια με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ξεχωρίζει έναν από τους αγώνες ποδοσφαίρου που καλύπτει σήμερα και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτόν και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Πρόκειται για τον αγώνα της ιταλικής Serie B ανάμεσα σε Τραπάνι και Σπέτζια, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* και υπόσχεται επιπλέον κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Η συγκεκριμένη προσφορά** ουσιαστικά εξαλείφει τη γκανιότα*, την προμήθεια που διατηρεί η Novibet από κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Έτσι, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους τρεις ενισχυμένες αποδόσεις που δε θα συναντήσουν πουθενά αλλού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει να είναι ελαφρώς μειωμένες.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet, λοιπόν, έχουν αυξηθεί στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.68 για νίκη της Τραπάνι, 3.24 για ισοπαλία και 3.10 για νίκη της Σπέτζια.

 

Για να τις εκμεταλλευτούν οι παίχτες, μάλιστα, δεν έχουν παρά να καλύψουν τρεις απλούστατες προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Επιπλέον προϋποθέσεις που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε σε άλλου είδους προσφορές**, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, δεν υφίστανται. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, άλλωστε, όσοι προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία