Ολυμπιακός-Μπέρνλι με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Απόψε είναι η σειρά του Ολυμπιακού να συνεχίσει τον αγώνα της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζοντας στις 21:00 τη Μπέρνλι. Δεδομένου ότι έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ξεχωρίζει μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στον στοιχηματικό, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η εταιρία στοιχημάτων Goalbet, η οποία αποφάσισε να συμπεριλάβει το Ολυμπιακός-Μπέρνλι στο πρόγραμμα προσφορών της.

Αυτό σημαίνει ότι η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού προσφέρεται με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-Μπέρνλι θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα σετ αυξημένων αποδόσεων, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει τη γκανιότα, την προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Για του λόγου το αληθές, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού: 1.77 για νίκη του Ολυμπιακού, 3.52 για ισοπαλία και 6.45 για νίκη της Μπέρνλι. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις βρίσκονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα αυξημένα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Χτες η Goalbet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, χτες είχε ανακοινώσει δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα Βιντεοτόν-ΑΕΚ και Άγιαξ-Ντιναμό Κιέβου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία