Ανζέ-Νις με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να βρίσκονται πίσω τους, οι παίχτες του στοιχήματος αναζητούν σήμερα ενδιαφέροντες αγώνες στις εθνικές διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου. Ένας από αυτούς τους αγώνες, όχι μόνο παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά υπόσχεται και κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Πρόκειται για την αναμέτρηση της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Ανζέ και Νις, η οποία διεξάγεται απόψε στις 21:45 και προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

Αυτό σημαίνει ότι η Novibet ενίσχυσε τις αποδόσεις που προσφέρει στην αγορά του 1Χ2, εξαλείφοντας την καθιερωμένη προμήθεια που είναι γνωστή ως γκανιότα*. Με άλλα λόγια, η Novibet δε διατηρεί προμήθεια, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Κορυφαίες αποδόσεις μέσω κορυφαίας προσφοράς**

Η συγκεκριμένη προσφορά** συγκαταλέγεται στις αγαπημένες των παιχτών του στοιχήματος, όχι μόνο επειδή υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, αλλά και επειδή ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα (αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, όπου ισχύει η προσφορά**), να καλύψουν τους όρους της προσφοράς** και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Ανζέ και Νις. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι κορυφαίες αποδόσεις, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Ανζέ-Νις

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 2.77 για νίκη της Ανζέ, 3.30 για ισοπαλία και 2.95 για νίκη της Νις. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές-μέλη της ιστοσελίδας. Μέσα σε αυτούς έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται και οι Έλληνες καθώς η Novibet βρίσκεται ανάμεσα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία