Τσαπεκοένσε – Κρουζέιρο με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το EURO κάνει ένα ακόμη διάλειμμα αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν ξεμείνει από επιλογές στοιχηματισμού. Κάποια εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (όπως αυτό της Βραζιλίας) συνεχίζονται και οι ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και εκμετάλλευσης κάποιας προσφοράς**, συνεχίζονται.

 

Μια τέτοια ευκαιρία έχουν σήμερα και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, διεξάγεται στο πλαίσιο της βραζιλιάνικης Serie A o αγώνας ανάμεσα σε Τσαπεκοένσε και Κρουζέιρο. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, δεν προσφέρει μόνον άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και τη δυνατότητα διεκδίκησης αυξημένων κερδών, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα ανάμεσα σε Τσαπεκοένσε και Κρουζέιρο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Πιο συγκεκριμένα, η απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί η Novibet, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, σημαίνει ότι τελικά οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην προσφορά** της Novibet. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν τις εξής αποδόσεις: 2.95 για νίκη της Τσαπεκοένσε, 3.25 για ισοπαλία και 2.80 για νίκη της Κρουζέιρο. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως οι δικές τους αποδόσεις έχουν μειωθεί ελαφρώς.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Οι τελευταίοι δεν είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν ένα ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή να τζιράρουν την αξία των κερδών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Πρέπει, όμως, να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Τσαπεκοένσε – Κρουζέιρο, να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία