Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet δίνει και απόψε στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις που θα τοποθετήσουν στο Champions League. Η αποψινή βραδιά, άλλωστε, υπόσχεται άφθονο θέαμα και συγκινήσεις, χάρη στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και πέρα από τις συγκινήσεις, υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet.

 

Όλα, βέβαια, οφείλονται στη σημερινή προσφορά της μηδενικής γκανιότας στην Championsbet. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διατηρήσουν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι αποδόσεις που συνοδεύουν το καθένα από τα τρία σημεία της αγοράς. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League: 3.05 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, 3.60 για ισοπαλία και 2.49 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις καταφέρνουν, μάλιστα, να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα. Κάθε εταιρία που διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα άλλωστε (πρόκειται για τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες), έχει ανακοινώσει μειωμένες αποδόσεις που κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα και υπόσχονται λιγότερα κέρδη.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν τα μέλη της Championsbet, τέλος, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 21:45. Τα στοιχήματα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να αφορούν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και, φυσικά, να είναι νικητήρια, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της Championsbet.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν στις 12 του μηνός και έτσι βρίσκεται σήμερα απένατι στη Ρεάλ.Και εκείνο τον αγώνα τον είχε ανακοινώσει η Championsbet με μηδενική γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία