Μειωμένο ρίσκο στο τελικό του γερμανικού Super Cup από την εταιρία στοιχημάτων Interwetten

H Interwetten έχει στρέψει από σήμερα το ενδιαφέρον της στον τελικό του γερμανικού Super Cup ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου και καλεί τα μέλη της να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή σε μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες.

Η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα στοιχήματα, στην περίπτωση που η κανονική διάρκεια του τελικού ολοκληρωθεί με σκορ 0-0. Ενώ ο αγώνας πραγματοποιείται αύριο, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Interwetten

Η πιο επείγουσα προϋπόθεση της συγκεκριμένης προσφοράς είναι η δήλωση συμμετοχής σε αυτή, αφού η Interwetten απαιτεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν αρχικά συμμετοχή και έπειτα έχουν περιθώριο έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία έως και 25 ευρώ. Από την άλλη, δεν έχει καμία απολύτως σημασία η στοιχηματική αγορά και το σημείο (ή η απόδοση) που θα επιλέξουν οι παίχτες. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, λοιπόν, θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά και θα δουν το ρίσκο τους να μειώνεται.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Η Interwetten υπόσχεται μέσω της νέας της προσφοράς να αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, υπό έναν όρο: να λήξει ο τελικός του Super Cup (μιλάμε πάντα για την κανονική του διάρκεια) με σκορ 0-0. Σε αυτήν την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα στοιχήματα θα αποζημιωθούν με ένα πριμ. Το πριμ, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα γίνει διαθέσιμο για ανάληψη, μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Interwetten.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν Μονάχου μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες αλλά και να εκμεταλλευτούν την προσφορά της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία