Διπλή προσφορά της Sportingbet στο Champions League

Το Champions League βρίσκεται ακόμη στην προκριματική του φάση, αλλά η εταιρία στοιχήματος Sportingbet δε χάνει καιρό και ανακοινώνει σχετικές προσφορές κάθε φορά που διεξάγεται κάποιος αγώνας στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Έτσι και σήμερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, ανακοινώνοντας μία διπλή προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στο Champions League.

 

Αναλυτικότερα, στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όσοι στοιχηματίσουν σε δύο επιλεγμένους αγώνες της διοργάνωσης: αυτόν ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και ΑΠΟΕΛ και αυτόν ανάμεσα σε Στεάουα και Μάντσεστερ Σίτι.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στο Κοπεγχάγη-ΑΠΟΕΛ θα μπορέσουν να αυξήσουν τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, προσθέτοντας ένα μπόνους 5%. Το bonus θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν οι παίχτες πριν τον αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν, μάλιστα, όλες οι αγορές (εκτός από εκείνες του live στοιχήματος), αλλά και τα παρολί – αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, ως και τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Στεάουα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων που ανακοίνωσε η Sportingbet. Σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ, πριν την έναρξη του αγώνα. Για να προχωρήσει σε επιστροφή των χαμένων χρημάτων, τέλος, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Αγκουέρο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Και οι δύο σημερινοί προκριματικοί του Champions League ξεκινούν στις 21:45. Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, θα λάβουν τα χρήματά τους αύριο, έως τις 20:00. Τα χρήματα θα έχουν και στις δύο περιπτώσεις τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών καθώς διαθέτει ιστοσελίδα καζίνο, πόκερ άλλα και μία ξεχωριστή με αγαπημένα κλασσικά παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία