Νάπολι-Ίντερ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι σημαντικότερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις συνεχίζουν αυτές τις ημέρες να προσφέρουν συγκινήσεις και θέαμα στους φιλάθλους, καθώς σχεδόν σε καθημερινή βάση έχουν την ευκαιρία να στρέψουν το βλέμμα τους σε έναν τουλάχιστον ενδιαφέροντα αγώνα. Το ίδιο, βέβαια, συμβαίνει και με τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι, πριν καλά-καλά υπολογίσουν τα κέρδη που προέκυψαν από τα στοιχήματά τους στους αγώνες της Premier League (και της ελληνικής Σούπερ Λίγκας) των τελευταίων ημερών, έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο Coppa Italia και στον αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ.

 

Στον συγκεκριμένο αγώνα, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί και σήμερα 0% γκανιότα σε έναν επιλεγμένο αγώνα και ο αγώνας αυτός δεν είναι άλλος από το ιταλικό ντέρμπι Κυπέλλου.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Stoiximan διατηρεί 0% προμήθεια από τα στοιχήματα και πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί, υποσχόμενες εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους σε ένα από τα τρία σημεία, πριν την προγραμματισμένη για τις 21:45 έναρξη του αγώνα.

 

Με τον τρόπο αυτό, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά. Άλλωστε, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan είναι κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικές. Κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει όσες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα του Coppa Italia έχουν ως εξής: 1.72 για νίκη της Νάπολι, 4.05 για ισοπαλία και 5.70 για νίκη της Ίντερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία