Πριμ στα νικητήρια παρολί ποδοσφαίρου της στοιχηματικής εταιρείας Betshop

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος σκοπεύουν να κάνουν υπομονή έως το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να προχωρήσουν σε προβλέψεις και να συνδυάσουν πολλές από αυτές σε παρολί, υπάρχουν και σήμερα ευκαιρίες στοιχηματισμού που μπορούν να συνδυαστούν και να αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Για παράδειγμα, σήμερα ανεβαίνει η αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής της Premier League, ενώ έχουνε παράλληλα αγώνες στην Ιρλανδία, στη Σκωτία και όχι μόνο.

Οι παραπάνω αγώνες μπορούν να προσφέρουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να συνδυαστούν σε παρολί που θα τοποθετηθούν στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop. Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα απαραίτητα παρολί και εκμεταλλευτούν τη σχετική προσφορά της Betshop θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη.

 

Ενίσχυση της αξίας των νικητήριων παρολί

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει στο ποδόσφαιρο και υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη των νικητήριων παρολί, μέσω ενός πριμ που μπορεί να αγγίξει έως και το 200%. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και κερδίσουν θα μπορούν να εισπράξουν πολύ περισσότερα κέρδη από αυτά που θα δικαιούνταν κανονικά.

Μάλιστα, όσο περισσότερα σημεία συμπεριλάβουν στα παρολί τους τόσο μεγαλύτερο πριμ θα προστεθεί στα κέρδη τους. Για παράδειγμα, ένα παρολί 11 επιλογών θα αποφέρει ένα πριμ 50%, ενώ ένα παρολί 30 και επιλογών θα αποφέρει πριμ 200%.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη, μέσω της προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Betshop, θα πρέπει να τοποθετήσουν απλά παρολί (και όχι συστήματα), τεσσάρων ή περισσότερων σημείων. Κάθε στοίχημα θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αντίστοιχου αγώνα και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.35 και άνω.

Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, το εν λόγω παρολί θα πρέπει να αποτελείται 100% από σωστές προβλέψεις και να κερδίσει, προκειμένου να προστεθεί το πριμ στα κέρδη. Τέλος, κάθε στοίχημα θα πρέπει να διευθετηθεί μόνο του και να μην κλείσει πρόωρα μέσω της υπηρεσίας cash out.

Τον τελευταίο καιρό η Betshop συνηθίζει να προσφέρει παρολί με μειωμένο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία