Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η αναμονή έλαβε τέλος και η φάση των ομίλων του Champions League ξεκινά απόψε, επιφυλάσσοντας από την πρώτη ημέρα έναν κορυφαίο αγώνα, ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet που θα συμμετάσχουν σε μια νέα προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Ο αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Η αξία τους, αλλά και το αν θα είναι μονά ή παρολί, δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει, όμως, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να προβλέψουν σωστά. Άλλωστε, μόνον όσοι τα καταφέρουν και κερδίσουν θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά. Και τα κέρδη αυτά δε θα συνοδεύονται από περαιτέρω υποχρεώσεις, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που αυξάνουν τα πιθανά κέρδη

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** της Novibet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.20 για νίκη της Ντόρτμουντ, 3.75 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Χάρη σε αυτή την αύξηση, οι αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία