Ενίσχυση αποδόσεων στο FA Cup πραγματοποίησε η στοιχηματική εταιρία Novibet

Τρεις από τους αγώνες ποδοσφαίρου που θα απασχολήσουν σήμερα τους παίχτες του στοιχήματος διεξάγονται στο πλαίσιο του αγγλικού FA Cup. Πρόκειται για αγώνες που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ ένας από αυτούς συνοδεύεται από ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποφάσισαν να ενισχύσουν τρεις αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Μπέρμινγκχαμ και Χάντερσφιλντ, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*.

Οι τρεις αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Μπέρμινγκχαμ-Χάντερσφιλντ και υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Μπέρμινγκχαμ-Χάντερσφιλντ

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet ενίσχυσε τις τρεις αποδόσεις στην αγορα οτυ 1Χ2 του αγώνα, εξαλείφοντας την καθιερωμένη προμήθειά της (γνωστή ως γκανιότα*) από τα επιλεγμένα σημεία. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, ενισχυμένες και υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του FA Cup: 2.75 για νίκη της Μπέρμινγκχαμ, 3.20 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Χάντερσφιλντ. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται 0% γκανιότα*

Για να συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Μπέρμινγκχαμ-Χάντερσφιλντ πριν τις 21:45 που ξεκινά και να επιλέξουν συγκεκριμένα σημεία. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και, εφόσον τα καταφέρουν, θα εισπράξουν ενισχυμένα κέρδη, τα οποία θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

Η Novibet παρακολουθεί στενά τα ευρωπαϊκά Κύπελλα ποδοσφαίρου και μετά από την προσφορά** της για το ιταλικό Κύπελλο στον αγώνα Μίλαν-Λάτσιο σειρά παίρνει σήμερα το αγγλικό και το ματς Μπέρμινγκχαμ-Χάντερσφιλντ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία