Κλίβελαντ Καβαλίερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το… δράμα των τελικών του NBA βρίσκεται στην τρίτη πράξη του, παρατείνοντας την αγωνία για τον φετινό πρωταθλητή στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, αλλά και επεκτείνοντας τις ευκαιρίες που έχουν οι παίχτες του στοιχήματος για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιοι από τους παίχτες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν υψηλότερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αυξημένες αποδόσεις.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να στοιχηματίσουν στον τρίτο τελικό ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μέσω του Stoiximan. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα και σε αυτόν τον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα να είναι αυξημένες. Η αύξηση αυτή οφείλεται στην απουσία υπολογισμού προμήθειας, κατά τη διαδικασία ανακοίνωσης των αποδόσεων – πρόκειται για την προμήθεια που είναι γνωστή ως γκανιότα.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, δε θα διατηρήσει κέρδη από τη συγκεκριμένη αγορά του Κλίβελαντ Καβαλίερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτή, όμως, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε αυτό το γεγονός. Οι αποδόσεις, άλλωστε, έχουν αυξηθεί σε βαθμό που κυμαίνονται υψηλότερα από το μέσο όρο του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να αυξάνουν σημαντικά την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον τρίτο τελικό του NBA έχουν ως εξής: 2.08 για νίκη των Καβαλίερς και 1.91 για νίκη των Γουόριορς.

 

Η αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη του Stoiximan δεν αυξάνεται μόνο επειδή οι αποδόσεις υπόσχονται υψηλότερα κέρδη, σε σχέση με αυτά που θα προέκυπταν σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα στοιχηματικής εταιρίας του ανταγωνισμού. Η απουσία σύνθετων όρων, όπως αυτός που αναγκάζει τους παίχτες να στοιχηματίσουν ένα ελάχιστο ποσό ή αυτός που τους αναγκάζει να τζιράρουν τα επιπλέον κέρδη τους, προκειμένου να είναι σε θέση να τα μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους, απουσιάζουν. Με λίγα λόγια, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά, χωρίς να καλούνται να δώσουν σημαντικά ανταλλάγματα – το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να προβλέψουν σωστά το νικητή, πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Stoiximan είχε ανακοινώσει και τον πρώτο αγώνα μεταξύ σε των δύο ομάδων με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία