Επιστροφή χρημάτων στο EURO από την Intertops

Η Intertops συνεχίζει να υπόσχεται επιστροφές χαμένων χρημάτων σε επιλεγμένους αγώνες του EURO και οι αναμετρήσεις των επόμενων ημερών δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το πρόγραμμα προσφορών της. Κάθε ημέρα, λοιπόν, η ιστοσελίδα του στοιχήματος επιλέγει έναν αγώνα και υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν τα μέλη της, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, οι αγώνες που έχει επιλέξει για τις επόμενες τρεις ημέρες η Intertops είναι οι εξής: το Κροατία-Πορτογαλία της 25ης Ιουνίου, το Γερμανία-Σλοβακία της 26ης Ιουνίου και το Ιταλία-Ισπανία της 27ης Ιουνίου. Σε καθέναν από αυτούς τους αγώνες, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ, ανεξάρτητα από το ποια στοιχηματική αγορά θα επιλέξουν.

 

Τα στοιχήματα, όμως, που θα τοποθετήσουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν  πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Για να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, τέλος, η Intertops απαιτεί να επαληθευθούν κάποια συγκεκριμένα σενάρια για κάθε αγώνα.

 

Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή στον αγώνα της Κροατίας με την Πορτογαλία, λοιπόν, θα πρέπει μία από τις ομάδες να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά τελικά να προκριθεί. Αντίστοιχα, και στον αγώνα της Γερμανίας με τη Σλοβακία, θα πρέπει να επαληθευθεί το ίδιο σενάριο. Και στον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία, θα πρέπει κάποιος από τους ποδοσφαιριστές να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατά τις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου. Αν το σενάριο κάθε αγώνα δεν επαληθευθεί, η επιστροφή χρημάτων σε αυτόν θα ακυρωθεί.

 

Για να λάβουν, τέλος, οι παίχτες τα χρήματα της επιστροφής, θα πρέπει να στείλουν πρώτα ένα e-mail στο bet@intertops.eu, με θέμα EUROSB και τις λεπτομέρειες του στοιχήματός τους.

 

H Intertops είναι από παλαιότερες online εταιρίες στοιχημάτων και ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία