Τσέλτεναμ - Μπρίστολ Σίτι: Bonus 5% από τη Sportingbet

H εταιρία στοιχήματος Sportingbet συνηθίζει να επιλέγει σχεδόν καθημερινά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από το πρόγραμμά της και να ανακοινώνει μια σχετική προσφορά, η οποία χαρίζει επιπλέον κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν με επιτυχία. Σήμερα, ο αγώνας αυτός αφορά στο κύπελλο Αγγλίας (Football League Cup) και στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλτεναμ και Μπρίστολ Σίτι.

 

Η σημερινή προσφορά της Sportingbet, λοιπόν, ορίζει πως όσοι παίχτες συμπεριλάβουν τουλάχιστον μία αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα πιστωθούν ένα μπόνους, ίσο με το 5% των κερδών τους. Για παράδειγμα, κάποιος παίχτης που προβλέψει με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και κερδίσει 66 ευρώ δικαιούται ένα bonus 3,3 ευρώ.

 

Φυσικά, βασική προϋπόθεση για να διεκδικήσει κάποιος το μπόνους είναι να κερδίσει στο στοίχημα που θα καταθέσει, όσον αφορά στον συγκεκριμένο αγώνα. Επιπλέον, στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές του online στοιχήματος που ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν live κατά τη διάρκεια του αγώνα δε δικαιούνται το bonus.

 

Και όσοι θεωρούν ότι το bonus 5% επί των κερδών που ενδεχομένως προκύψουν από ένα μονό στοίχημα είναι μικρό μπορούν να ακολουθήσουν την εναλλακτική λύση του παρολί. Η προσφορά της Sportingbet για τον αποψινό αγώνα ισχύει και στην περίπτωση που το στοίχημα σε αυτόν συμπεριληφθεί σε ένα παρολί, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα συνολικά κέρδη του δελτίου. Ωστόσο, όσοι παίχτες συμπεριλάβουν το στοίχημά τους στο Τσέλτεναμ - Μπρίστολ Σίτι σε κάποιο παρολί, θα πρέπει να επιλέξουν αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Το ποσό του στοιχηματικού μπόνους που θα πιστωθεί στο λογαριασμό των παιχτών, τέλος, δεν είναι διαθέσιμο άμεσα προς ανάληψη. Προκειμένου να μπορούν να το μεταφέρουν από το λογαριασμό τους, θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσουν την αξία του πέντε φορές, σε αποδόσεις 1.50 και άνω, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

 

Τα μέλη της Sportingbet, λοιπόν, που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Football league Cup μπορούν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά και να αυξήσουν τα κέρδη τους, εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και η προσφορά μπόνους στα κέρδη είναι μια αγαπημένη της προσφορά που την παρέχει στα μέλη της συνεχώς.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία