Αύξηση των κερδών των παρολί υπόσχεται η Netbet

Η εταιρία στοιχημάτων Νetbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της – ειδικά για όσους στοιχημαίζουν σε συγκεκριμένα αθλήματα και σχηματίζουν παρολί με τις προβλέψεις τους – και υπόσχεται αύξηση των κερδών τους, και μάλιστα με τη μορφή μετρητών.

 

Πρόκειται για ένα boost των κερδών των παρολί που σχηματίζουν τα μέλη της, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί σε επιλεγμένα αθλήματα και διοργανώσεις. Χάρη σε αυτό το boost, οι παίχτες που έχουν τοποθετήσει κάποιο παρολί μπορούν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, τα αθλήματα που συμμετέχουν στην προσφορά είναι τα εξής: ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, χόκεϊ επί πάγου και μπέιζμπολ. Όσοι παίχτες, λοιπόν, επιλέξουν συγκεκριμένες διοργανώσεις στα παραπάνω αθλήματα, καθώς και συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα παρολί τους.

 

Για να δικαιούνται, όμως, το boost που υπόσχεται η Netbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν οπωσδήποτε ένα παρολί. Και το παρολί αυτό θα πρέπει να αποτελείται τουλάχιστον από τρία σημεία, με το κάθε σημείο να συνοδεύεται από απόδοση 1.60 και άνω. Βέβαια, για να εξασφαλίσουν αύξηση των κερδών τους, θα πρέπει πρώτα να προβλέψουν σωστά σε κάθε στοίχημα που θα αποτελεί το παρολί.

 

Τα χρήματα που θα εισπράξουν σε μια τέτοια περίπτωση, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με λίγα λόγια, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών τους, προκειμένου να την απελευθερώσουν. Εφόσον πρόκειται για μετρητά, θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος από το 2014 και προσφέρει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία