Μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού οι πρώτοι σκόρερ στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet δίνει σήμερα την ευκαιρία στα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί στοιχήματα και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν καλυφθούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται αποζημίωση. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει σήμερα και αφορά κυρίως στον αγώνα ποδοσφαίρου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουλβς.

Αναλυτικότερα, η προσφορά θα ενεργοποιηθεί, ανάλογα με τον πρώτο σκόρερ της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Και, αν γίνει αυτό, οι παίχτες που θα έχουν συμπεριλάβει τον αγώνα στο παρολί τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η προσφορά της Goalbet θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που, στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουλβς πετύχει το πρώτο γκολ ή ο Κουν Αγκουέρο ή ο Ραούλ Χιμένες. Εφόσον επαληθευθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν.

Ποια είναι, όμως, τα κατάλληλα στοιχήματα; Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουλβς. Το παρολί θα πρέπει να αφορά στο pre-game και να αποτελείται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παρολί αυτά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να αναφέρουν το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Η αποζημίωση της σημερινής προσφοράς

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο παρολί και δει όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς να καλύπτονται, θα δικαιούται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το στοίχημά του διευθετηθεί ως χαμένο. Η αποζημίωση θα ισούται με το χαμένο του ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη – τουλάχιστον όχι πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος που προβλέπει η Goalbet.

Επιπλέον για σήμερα η Goalbet προσφέρει και τον αγώνα της ισπανικής Primera Division Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ με 0% γκανιότα. Προσφορές τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet που τις ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία