Ευκαιρία για παρολί μειωμένου ρίσκου στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ξεχώρισε έναν από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα που θα τον συμπεριλαμβάνουν και θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα της προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλάβουν έναν συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου και δουν να επαληθεύεται μια σημαντική προϋπόθεση.

Μέσω της προσφοράς, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα παρολί που θα συμπεριλαμβάνει τον αγώνα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος ανάμεσα σε Νταντί Γιουνάιτεντ και Ρος Κάουντι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, αν στον αγώνα ανάμεσα σε Νταντί Γιουνάιτεντ και Ρος Κάουντι πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο Πάβελ Σαφράνκο ή ο Μπριάν Γκράχαμ. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί στοιχήματα.

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Αυτά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Νταντί Γιουνάιτεντ και Ρος Κάουντι και να αποτελούνται από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας στοιχημάτων, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Εφόσον, λοιπόν, επαληθευθεί το σενάριο του πρώτου σκόρερ που ανακοίνωσε η Goalbet και κάποιοι παίχτες προβλέψουν λανθασμένα στα κατάλληλα παρολί, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχει και τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα γίνει διαθέσιμη για ανάληψη μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία