Οι προσφορές της Sportingbet για το Βραζιλία - Γερμανία

Όσο οι προηγούμενες φάσεις του Μουντιάλ βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, η  ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet κατάφερνε να ξεχωρίσει στον τομέα των προσφορών, καθώς συμπεριλάμβανε ένα πλήθος αγώνων, χαρίζοντας επιπλέον κέρδη ή νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της, μεταξύ άλλων. Επομένως, είναι απόλυτα λογικό η εταιρεία να συνεχίζει αυτού του είδους τις προσφορές για την παρούσα φάση του Μουντιάλ: τους κρίσιμους ημιτελικούς.

 

Η αρχή των προσφορών αυτών γίνεται με τον πρώτο ημιτελικό, ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Γερμανία. Τα μέλη της Sportingbet, λοιπόν, δεν έχουν να επιλέξουν μόνο ανάμεσα στις δεκάδες στοιχηματικές αγορές που ανακοινώνει η εταιρεία για τον αγώνα, αλλά και ανάμεσα σε δύο προσφορές.

 

Η πρώτη υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη των παιχτών που θα κερδίσουν στο στοίχημά τους. Όσοι, λοιπόν, συμπεριλάβουν στο δελτίο τους τουλάχιστον μία αγορά του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Γερμανία και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, χάρη στο bonus που ανακοίνωσε η εταιρεία. Πρόκειται για ένα μπόνους 5% επί των κερδών, το οποίο οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν στο online ή live στοίχημα, σε κάθε αγορά, ακόμη και σε παρολί. Αν κάποιος παίχτης, δηλαδή, συμπεριλάβει στο κουπόνι του τον συγκεκριμένο αγώνα και άλλους, εφόσον κερδίσει και όλα τα σημεία διευθετούνται την ίδια ημέρα, θα δει τα συνολικά του κέρδη να αυξάνονται.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές και χάσουν. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, στον σκόρερ ή στο scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ), θα έχουν μια ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα χρήματά τους. Αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που ο αγώνας κριθεί στα πέναλτι.

 

Χάρη στις δύο αυτές προσφορές, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο σενάρια - είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους με ένα μπόνους 5% είτε να μειώσουν το ρίσκο, διεκδικώντας επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρίες αφού εξυπηρετεί πελάτες σε 23 διαφορετικές γλώσσες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία