Δύο προσφορές της Sportingbet για το Φιορεντίνα-Νάπολι

Η Φιορεντίνα υποδέχεται απόψε στις 7 το απόγευμα τη Νάπολι, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, και η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet φροντίζει ώστε να κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα πιο ελκυστικό στα μάτια των μελών της και να τον βοηθήσει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις δεκάδες προτάσεις που επιφυλάσσει για σήμερα. Αυτό το κατορθώνει, χάρη στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αγώνας συνοδεύεται και από δύο προσφορές, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη των παιχτών ή να μειώσουν το ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά αφορά σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα και κερδίσουν. Σύμφωνα με τη Sportingbet, όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια από τις αγορές του αγώνα στο δελτίο τους και προβλέψουν σωστά θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%, χάρη στο μπόνους που θα εισπράξουν. Προκειμένου να εισπράξει κανείς το bonus, μπορεί να στοιχηματίσει σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα επιθυμεί, με εξαίρεση αυτές του online στοιχήματος - με λίγα λόγια, το στοίχημά του θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Επιπλέον, κάθε παίχτης έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει το στοίχημά του στο Φιορεντίνα-Νάπολι σε ένα παρολί, αυξάνοντας τα συνολικά κέρδη του δελτίου κατά 5%. Είναι, ωστόσο, υποχρεωμένος να συμπεριλάβει στο παρολί αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Από την άλλη, η Sportingbet ανακοίνωσε και επιστροφή χρημάτων για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και προβλέψουν λανθασμένα. Αναλυτικότερα, όσοι χάσουν στοιχήματα στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και των ειδικών στοιχημάτων δικαιούνται επιστροφή ολόκληρου του ποσού που έχασαν, έως και 100 ευρώ. Για να λάβουν, όμως, πίσω τα χαμένα τους χρήματα θα πρέπει να σκοράρει ο Ιγουαΐν της Νάπολι.

 

Τέλος, οι παίχτες που θα κερδίσουν το στοιχηματικό μπόνους ή την επιστροφή, θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 20:00. Προκειμένου, όμως, να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο η Sportingbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα,στηρίζει τους παίχτες της ώστε να βγουν κερδισμένοι είτε στοιχηματίσουν σωστά είτε όχι.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία