Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: Επιπλέον αξία στα παρολί ποδοσφαίρου

Οι περισσότεροι παίχτες γνωρίζουν πως τα παρολί, ενώ υπόσχονται περισσότερα κέρδη, συνοδεύονται και από αυξημένο ρίσκο. Χρειάζεται, άλλωστε, να αποτελούνται από 100% επιτυχημένες προβλέψεις, ώστε να αποφέρουν κέρδη. Ωστόσο, όσοι παίχτες θεωρούν ότι τα κέρδη που υπόσχεται ένα παρολί τεσσάρων, πέντε ή περισσοτερων σημείων αξίζουν το ρίσκο που το συνοδεύει, συνδυάζουν τις προβλέψεις τους και διεκδικούν περισσότερα κέρδη.

Η δουλειά των παιχτών αυτών γίνεται ευκολότερη και χάρη στην προσφορά της Goalbet. Η στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη των κερδισμένων παρολί στο ποδόσφαιρο και αυτό το Σαββατοκύριακο, μέσω ενός πριμ που θα προσθέτει σε αυτά.

 

Πριμ στα κέρδη των παρολί ποδισφαίρου

Αναλυτικότερα, η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη κάθε νικητήριου παρολί (αρκεί να πληροί τις προϋποθέσεις), προσθέτοντας ένα πριμ έως και 30%. Το ύψος του πριμ εξαρτάται από τα σημεία που περιέχει ένα παρολί και όσο περισσότερα είναι αυτά τόσο μεγαλύτερο είναι το πριμ.

Για παράδειγμα, ένα παρολί με τέσσερα σημεία δικαιούται πριμ 1%, ενώ ένα με 10 σημεία πριμ 13%. Αντίστοιχα, ένα παρολί 12 σημείων δικαιούται πριμ 19%, ενώ ένα 15 σημείων πριμ 30%.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου (οι επιλογές του Σαββατκύριακου είναι δεκάδες). Επιπλέον, θα πρέπει να πρόκειται για απλό παρολί και όχι σύστημα, το οποίο θα περιλαμβάνει μόνο σημεία που αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.25 και άνω.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το παρολί να αποτελείται από 100% σωστές προβλέψεις, ώστε να αποφέρει κέρδη και αυτά να πριμοδοτηθούν. Στις εξαιρέσεις, τέλος, συγκαταλέγονται και τα παρολί με ακυρωμένα σημεία ή αυτά που έχουν κλείσει πρόωρα μέσω της υπηρεσίας cash out.

Η Goalbet προσφέρει το πριμ στα κέρδη των παρολί σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία