Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο σε σημερινά παρολί ποδοσφαίρου

Η μεγάλη ποικιλία επιλογών στοιχηματισμού που έχουν σήμερα τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet στο ποδόσφαιρο θα εμπνεύσει πολλούς να τοποθετήσουν ένα παρολί, συνδυάζοντας περισσότερες από μία προβλέψεις σε ένα δελτίο. Τα παρολί, βέβαια, συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο, ενώ παράλληλα υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, όμως, θα μπορούν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Η σημερινή προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, αρκεί να συμπεριλάβουν τον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Μίλαν και Σπαλ και να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στο ποδόσφαιρο. Το παρολί τους μπορεί να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Σπαλ. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να περιλαμβάνει αποκλειστικά στοιχήματα στο 1Χ2 των αγώνων.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Τέλος, για να δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς, θα πρέπει να χάσουν, αφού πρώτα επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του Μίλαν-Σπαλ.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Αναλυτικότερα, για να προχωρήσει στην αποζημίωση των χαμένων παρολί, η Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει ή τον Κρίστοφ Πιάτεκ ή τον Αντρέα Πετάνια να σκοράρουν το πρώτο γκολ του Μίλαν-Σπαλ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί που καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση θα έχει την ίδια αξία με το χαμένο παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά πως απαιτείται η κάλυψη συγκεκριμένων προϋποθέσεων, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε αγώνα της Primera Division για την προσφορά της 0% γκανιότας, αυτόν ανάμεσα σε Χετάφε και Γρανάδα. Μην ξεχνάτε πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να συμμετάσχουν στις προσφορές που ανακοινώνει η Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία