Μειωμένο ρίσκο στην Premier League υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και μόλις ανανέωσε μία από τις πιο σταθερές της προσφορές και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε δύο κορυφαίους αγώνες της Premier League. Η προσφορά της υπόσχεται να αποζημιώσει όλα τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε δύο επιλεγμένους αγώνες, στην περίπτωση που λήξουν με λευκή ισοπαλία.

Η νέα προσφορά της Interwetten ισχύει για δύο αγώνες της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου – αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ και αυτόν ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον. Ενώ, όμως, οι παίχτες έχουν διορία έως την έναρξη κάθε αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά σήμερα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Interwetten

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους δύο επιλεγμένους αγώνες θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία έως και 25 ευρώ. Από την άλλη, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, ενώ δεν έχει σημασία ούτε η απόδοση που θα τα συνοδεύει.

 

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν τα χαμένα στοιχήματα

Για να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά της εταιρία στοιχημάτων Interwetten, θα πρέπει οι επιλεγμένοι αγώνες να λήξουν με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Interwetten θα αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Όσοι, λοιπόν, έχουν συμμετάσχει με επιτυχία στην προσφορά και έχουν χάσει θα εισπράξουν μια αποζημίωση, αξίας ίσης με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, η αποζημίωση θα έχει μεν τη μορφή πριμ, αλλά τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία