Επιστροφή χρημάτων στο Ουαλία-Βέλγιο από την Sportingbet

Τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet στους αγώνες του EURO (ειδικά στις κρίσιμες φάσεις των νοκ άουτ) συνοδεύονται πάντα από το αντίστοιχο ρίσκο και πολλοί είναι οι παίχτες που δεν καταφέρνουν να προβλέψουν σωστά, χάνοντας όχι μόνο τα πιθανά τους κέρδη, αλλά και τα χρήματα που στοιχημάτισαν. Ωστόσο, τα μέλη της Sportingbet μπορούν καθημερινά να εκμεταλλεύονται μια προσφορά που υπόσχεται μείωση του ρίσκου.

 

Πρόκειται για την προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, η οποία ισχύει και απόψε, στον αγώνα ανάμεσα σε Ουαλία και Βέλγιο. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 22:00 και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους, σε περίπτωση που προβλέψουν λάθος.

 

Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να λάβει επιστροφή έως και 100 ευρώ, αρκεί να συμμετάσχει στην προσφορά. Για να κάνει κάτι τέτοιο, όμως, απαιτείται να τοποθετήσει κάποιο μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής στοιχηματικές αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Επιπλέον, απαιτείται να επιβεβαιωθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Sportingbet για την εξέλιξη του αγώνα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν οι παίχτες. Το σενάριο αυτό θέλει τον Λουκάκου να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα και, σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί, η προσφορά θα ακυρωθεί και η επιστροφή των χαμένων χρημάτων δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Εφόσον επιβεβαιωθεί, όμως, οι παίχτες που τοποθέτησαν τα απαραίτητα στοιχήματα και έχασαν θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Την προσφορά της επιστροφής χρημάτων που προσφέρει η Sportingbet μπορούν να την διεδκδικήσουν και οι Έλληνες παίκτες διότι η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία