Βοnus 5% στα κέρδη του Σαββατοκύριακου από τη Sportingbet

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν online στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Sportingbet το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να συμπεριλάβουν τους αγώνες που προτείνει η εταιρεία. Πρόκειται για δύο ευρωπαϊκά ντέρμπι και συγκεκριμένα το αγγλικό Τσέλσι-Άρσεναλ και το ισπανικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, τα οποία θα αυξήσουν κατά 5% τα κέρδη των παιχτών που θα συμπεριλάβουν έστω μια στοιχηματική αγορά τους στο δελτίο τους.

 

Είτε πρόκειται για απλό δελτίο είτε για παρολί, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά στην αγορά των παραπάνω αγώνων που συμπεριέλαβαν στο δελτίο τους, θα αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%, αρκεί όλοι οι αγώνες να διευθετούνται την ίδια ημέρα.

H Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπραγκ και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία