Μειωμένο ρίσκο στο Copa del Rey υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Όπως και κάθε άλλη ημέρα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας, ανακοίνωσε και σήμερα αρκετές συμφέρουσες προσφορές για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Μία από αυτές τις προσφορές υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο των μελών της που θα στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του ισπανικού Copa del Rey, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του ισπανικού Κυπέλλου και να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν κέρδη. Αν χάσουν, όμως, και μία από τις αναμετρήσεις που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο Copa del Rey με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να σχηματίσουν ένα παρολί με 3 τουλάχιστον αγώνες του Copa Del Rey. Κάθε στοίχημα του παρολί θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται από πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται αποζημίωση

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα μεταφερθεί στον λογαριασμό τους η αποζημίωση, η οποία θα έχει την ίδια αξία με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Το πριμ, τέλος, θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία