Ενισχυμένη αξία στα παρολί του NBA από τη στοιχηματική εταιρεία Bet365

Η στοιχηματική Bet365 καλύπτει διοργανώσεις και αγώνες σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά δεν αρκείται εκεί. Κάποιες από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις της, άλλωστε, προέρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ειδικά αυτές τις ημέρες που διεξάγονται τα πλέι-οφ στο NBA. Οι λάτρεις του αμερικανικού μπάσκετ μπορούν να στοιχηματίσουν και απόψε σε δύο τέτοιους αγώνες, αλλά και να συνδυάσουν τις επιλογές τους και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

Η Bet365, άλλωστε, υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη των νικητήριων παρολί που θα τοποθετηθούν στο NBA, με αποτέλεσμα οι σημερινές προβλέψεις να αποκτούν μεγαλύτερη αξία – εφόσον βέβαια συνδυαστούν σε παρολί.

 

Το σημερινό πρόγραμμα του NBA

Όσο, βέβαια, προκύπτουν νικητές των σειρών των αναμετρήσεων των πλέι-οφ, οι αγώνες του NBA μειώνονται. Σήμερα, για παράδειγμα, διεξάγονται μόνο δύο αγώνες: ένας ανάμεσα στους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και τους Μπόστον Σέλτικς (στις 03:00 τα ξημερώματα) και ένας ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Γιούτα Τζαζ (στις 05:30 τα ξημερώματα). Οι δύο αγώνες προσφέρουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες και όσοι συνδυάσουν σε ένα παρολί τουλάχιστον δύο σημείων θα είναι σε θέση να ενισχύσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Αύξηση κερδών των παρολί

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε έναν ή και στους δύο αγώνες θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Βασική προϋπόθεση, όμως, είναι να συνδυάσουν τις επιλογές τους σε ένα παρολί. Εφόσον κερδίσουν, μάλιστα, όσο περισσότερες επιλογές διέθετε το παρολί τους τόσο περισσότερο θα ενισχυθούν τα κέρδη τους.

Στο πλαίσιο της προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Bet365, άλλωστε, ένα παρολί δύο σημείων θα αποφέρει ενισχυμένα κέρδη κατά 5%, ένα παρολί τεσσάρων σημείων ενισχυμένα κέρδη κατά 10% κ.ο.κ..

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα παρολί τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα απλό παρολί τουλάχιστον δύο σημείων στους αποψινούς αγώνες του NBA. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του κάθε αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του, στο live στοίχημα. Παράλληλα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: χάντικαπ, συνολικά αγώνα, χάντικαπ πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου, συνολικά πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου και στοίχημα αγώνα.

Τέλος, όπως είναι φυσικό, για να δικαιούνται ενίσχυση των κερδών τους, το παρολί τους θα πρέπει να είναι νικητήριο – να αποτελείται δηλαδή από σωστές προβλέψεις κατά 100%. Και, φυσικά, τα παρολί που θα κλείσουν ολοκληρωτικά μέσω cash out δε συμμετέχουν στην προσφορά, αντίθετα με όσα κλείσουν τμηματικά.

Τέλος η Bet365 ενισχύει τα παρολί και σε άλλα αμερικάνικα αθλήματα μαζί με το NBA.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία