Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές στην Sportingbet

Με το που η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, χάρη στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, επέστρεψαν και οι προσφορές στην Sportingbet. Οι επιλογές στην ιστοσελίδα του στοιχήματος είναι πολλές για όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, ενώ και οι… κυνηγοί των προσφορών θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις σημερινές ανακοινώσεις της Sportingbet.

 

Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν δύο ποδοσφαιρικές προσφορές – η πρώτη υπόσχεται αυξημένα κέρδη και η δεύτερη επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Η πρώτη προσφορά αφορά στον αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο. Η Sportingbet θα προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί στον αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξή του. Το bonus μπορούν να το διεκδικήσουν όλοι οι παίχτες, είτε τοποθετήσουν μονά στοιχήματα είτε παρολί. Όσοι τοποθετήσουν παρολί, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν στο δελτίο τους αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Βέλγιο και Βοσνία και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η επιστροφή των χρημάτων, όμως, θα πραγματοποιηθεί, μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να σημειώνονται τουλάχιστον 4 γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο, δικαίωμα στην προσφορά θα έχουν όσοι έχουν στοιχηματίσει πριν την έναρξη του αγώνα και έχουν επιλέξει μία από τις παρακάτω αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Χτες στην έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ δεν θα μπορούσε να λείπει η Sportingbet και ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη στο Ιταλία-Ισπανία και επιστροφή χρημάτων στο Τουρκία-Ουκρανία.

Τις προσφορές αυτές μπορούν να διεκδικήσουν και οι όσοι Έλληνες παίκτες στοιχηματίσουν μέσω της Sportingbet μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία