Μειωμένο ρίσκο στο Nations League προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες του UEFA Nations League και δίνει, μάλιστα, στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στις αναμετρήσεις των επόμενων ημερών με μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη στους αγώνες της διοργάνωσης, έχοντας να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν εγκαίρως τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, τα παρολί που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 αγώνες του Nations League. Κάθε σημείο τους, επίσης, θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθεί στο pre-game.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, το οποίο να αναγράφει το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Τα παραπάνω παρολί θα συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet, αλλά θα πρέπει να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποζημίωση. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να χάσουν και να περιέχουν έναν αγώνα που να λήξει με λευκή ισοπαλία. Εφόσον καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί με ένα πριμ, το οποίο θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Το πριμ, θα είναι διαθέσιμο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη, τουλάχιστον όχι πριν καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Μην ξεχνάτε πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στο UEFA Nations League μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία