Αυξημένα κέρδη το Σαββατοκύριακο στη Sportingbet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στιχήματος Sportingbet μπορούν να εκμεταλλευτούν το σχετικό μπόνους  και να δουν τα κέρδη του Σαββατοκύριακου να αυξάνονται κατά 5%, αρκεί να επιλέξουν έναν από τους δύο αγώνες που προτείνει η εταιρεία. Όσοι παίχτες, λοιπόν, επιλέξουν είτε το αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 29 Μαρτίου) είτε το ιταλικό ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους (Κυριακή 30 Μαρτίου) και συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια στοιχηματική τους αγορά στο δελτίο τους, δικαιούνται bonus 5%, εφόσον κερδίσουν, είτε σε μονό στοίχημα είτε σε παρολί. Στη δεύτερη περίπτωση, ωστόσο, όλοι οι αγώνες του δελτίου πρέπει να διευθετηθούν την ίδια ημέρα.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Sportingbet ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη σε ένα αγγλικό και ένα ισπανικό ντέρμπι.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο

.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία