Μειωμένο ρίσκο στο Europa League υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet καλύπτει σήμερα το σύνολο των αγώνων του Europa League και παράλληλα έχει ανακοινώσει μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις σε ένα παρολί δελτίο. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αφού στην περίπτωση που χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα έχει λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και να χάσουν υπό τις προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet.

 

Οι προϋποθέσεις για την αποζημίωση της προσφοράς

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, πριν την έναρξη των αγώνων του Europa League. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τριών σημείων, που να αφορούν όλα σε σημερινούς αγώνες του Europa League. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα και να αφορούν μόνο σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα). Η αξία κάθε στοιχήματος και η απόδοση που θα το συνοδεύει, τέλος, δεν έχει καμία σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, την αποζημίωση θα δικαιούνται όσα χάσουν και περιλαμβάνουν έναν αγώνα που έχει λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα της αποζημίωσης, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα υπόκεινται στους περιορισμούς της Goalbet.

Εκτός από το μειωμένο ρίσκο στα παρολί η Goalbet για σήμερα ανακοίνωσε τον αγώνα Αλκμάαρ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα, προσφορές που μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες διότι η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία