5% στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ από τη Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet, πιστή στο πρόγραμμα προσφορών της, προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να κερδίσουν μπόνους 5% επί των κερδών τους στο online στοίχημα. Για να μπορέσει κάποιος παίχτης να διεκδικήσει το εν λόγω bonus, θα πρέπει να συμπεριλάβει στο κουπόνι του τουλάχιστον μια αγορά από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξάγεται σήμερα, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 19:30.

 

Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο αγώνα ή να συνδυάσουν πολλά στοιχήματα σε ένα παρολί. Εφόσον στο κουπόνι τους βρίσκεται και μια αγορά του ντέρμπι στη Λεωφόρο, τα κέρδη τους θα αυξηθούν.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και καλύπτει στοιχηματικά όλα τα δημοφιλή αθλήματα της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία