Δύο προσφορές για το Ρόμα-Μίλαν από τη Sportingbet

Η Ρόμα αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, τη Μίλαν, σε ένα από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες της ιταλικής Serie A. Ο συγκεκριμένος αγώνας, βέβαια, αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον για τους παίχτες του online στοιχήματος, οι οποίοι μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές που παρέχουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Δύο από αυτές τις προσφορές προέρχονται από την ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, η οποία δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους ή να μειώσουν το ρίσκο, απλά στοιχηματίζοντας στο Ρόμα-Μίλαν.

 

Η πρώτη προσφορά αφορά όλους τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον προβλέψουν σωστά, θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%, χάρη στο μπόνους που χαρίζει η Sportingbet. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε αγορά επιθυμεί ή να σχηματίσει παρολί με επιπλέον επιλογές. Εφόσον, όμως, επιλέξει σημεία άλλων αγώνων, θα πρέπει οι αγώνες αυτοί να διευθετούνται την ίδια ημέρα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Αυτό οφείλεται στην απόφαση της Sportingbet να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τη Ρόμα να κερδίζει τη Μίλαν χωρίς να δέχεται ούτε ένα γκολ. Εφόσον, λοιπόν, συμβεί κάτι τέτοιο, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στις παραπάνω αγορές και έχασαν θα δουν τα χρήματά τους να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα θα πιστωθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Προκειμένου, όμως, να μπορούν οι παίχτες να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Χάρη στις δύο παραπάνω προσφορές, τα μέλη της Sportingbet έχουν δύο επιπλέον λόγους για να στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα που παρουσιάζει ούτως ή άλλως μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία