Μειωμένο ρίσκο στο Αργεντινή-Ουρουγουάη προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Όσο οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης αγωνίζονται για τα προκριματικά του EURO 2020, αυτές της Νότιας Αμερικής συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες, που όμως παρουσιάζουν έντονο αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς συγκεντρώνουν πολλές προσφορές στις εταιρίες στοιχημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Αργεντινή και Ουρουγουάη, ο οποίος είναι διαθέσιμος προς στοιχηματισμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, ενώ παράλληλα συνοδεύεται και από μία προσφορά.

Χάρη στην προσφορά της Goalbet, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, συμπεριλαμβάνοντας και τον αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Ουρουγουάη, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν υπό προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα παρολί στοιχήματα που μειώνουν το ρίσκο

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, με οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αρκεί να περιέχει το Αργεντινή-Ουρουγουάη. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (οι αγώνες με 0% γκανιότα, όμως, όπως ο σημερινός ανάμεσα σε Ελλάδα και Φινλανδία, εξαιρούνται).

Τέλος, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Για να εξασφαλίσει κάποιος παίχτης την αποζημίωση για το παρολί που θα τοποθετήσει θα πρέπει να χάσει, αλλά και να καλυφθεί μια τελευταία προϋπόθεση: να πετύχει το πρώτο γκολ του Αργεντινή-Ουρουγουάη ή ο Λιονέλ Μέσι ή ο Λουίς Σουάρεζ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet θα αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα που έχουν προβλέψει λάθος.

Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, ενώ η αξία της θα ισούται με αυτή του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία