Εβδομαδιαία επιστροφή χρημάτων στην Gamebοokers

Κάθε εβδομάδα, οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος υπολογίζουν τα κέρδη και τις απώλειές τους από το στοίχημα. Αν τα κέρδη είναι περισσότερα από τις απώλειες, η εβδομάδα κρίνεται επιτυχημένη. Ακόμη κι αν οι απώλειες ξεπερνούν τα κέρδη, όμως, οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην Gamebookers δεν είναι τόσο χαμένοι.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της, ανεξάρτητα από το σε ποιο άθλημα στοιχηματίζουν. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχασαν περισσότερα χρήματα από όσα κέρδισαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Εφόσον, λοιπόν, το εβδομαδιαίο ισοζύγιο κερδών-απωλειών ενός παίχτη είναι αρνητικό, θα δικαιούται επιστροφή των χαμένων του χρημάτων, σε ποσοστό από 10% έως 15%. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, μπορεί να φτάσει από τα 5 έως τα 500 ευρώ. Σημαντικό ρόλο στο ύψος της επιστροφής παίζουν οι πόντοι που θα συγκεντρώσουν οι παίχτες με τα στοιχήματά τους. Για παράδειγμα, αν κάποιος συγκεντρώσει από 200 έως 999 πόντους, θα δικαιούται επιστροφή 10% έως και 5 ευρώ. Αντίστοιχα, αν κάποιος συγκεντρώσει τουλάχιστον 30.000 πόντους, θα δικαιούται επιστροφή 15% έως και 500 ευρώ.

 

Οι απαραίτητοι πόντοι, από την άλλη, συγκεντρώνονται με βάση τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει οι παίχτες. Κάθε 1 ευρώ που στοιχηματίζουν θα αποφέρει πόντους, ανάλογα με το ύψος της απόδοσης που έχουν επιλέξει. Έτσι, αν κάποιος επιλέξει ένα σημείο με απόδοση 2.00 έως 2.99 θα κερδίσει 2 πόντους για κάθε ευρώ που θα στοιχηματίσει. Αντίστοιχα, αν κάποιος επιλέξει ένα σημείο με απόδοση 10.00 και άνω, θα κερδίσει 5 πόντους για κάθε ευρώ που θα στοιχηματίσει.

 

Η προσφορά θα ενεργοποιείται στην αρχή κάθε εβδομάδας και οι πόντοι θα μηδενίζονται την επόμενη. Και, εφόσον οι παίχτες έχουν τους απαραίτητους πόντους και περισσότερα χαμένα χρήματα από ότι κερδισμένα, θα εξασφαλίζουν την επιστροφή.

 

H Gamebookers είναι από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου με έτος ίδρυσης το 2000.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Gamebookers και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Gamebookers ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία