Μειώνει το ρίσκο των παρολί στο ποδόσφαιρο η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet ετοιμάζεται για το Σαββατοκύριακο με μία ακόμη προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Στη διάρκεια του επόμενου τριημέρου, μάλιστα, την τιμητική τους στην ιστοσελίδα της Goalbet έχουν το γαλλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η νέα προσφορά της Goalbet, άλλωστε, δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους αγώνες των δύο κορυφαίων διοργανώσεων. Το ρίσκο στα στοιχήματα αυτά θα είναι μειωμένο, αφού αν χάσουν εξαιτίας μιας λανθασμένης πρόβλεψης θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νέας προσφοράς της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες των επόμενων τριών ημερών, έως τις 27 Ιανουαρίου. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία, σε διαφορετικούς αγώνες του ισπανικού ή γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Επιπλέον, κάθε σημείο θα πρέπει να περιλαμβάνει μια πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Έπειτα, το μόνο που απομένει να κάνουν είναι να δουν πώς θα διευθετηθούν τα παρολί τους.

 

Αποζημίωση στο… παρά ένα

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούται την αποζημίωση της προσφοράς. Η αποζημίωση θα έχει τη ύψος 100% επί της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε δικαιούχου με τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Και μπορεί το παρολί μειωμένου ρίσκου να έχει ισχύ μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου αλλά για σήμερα η Goalbet προσφέρει τον αγώνα Χέρτα-Σάλκε με 0% γκανιότα για τα μέλη της. Προσφορές τις οποίες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες διότι η Goalbet που τις ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία