Επιστρέφει τα χαμένα στο Γαλατασαράι-Παναθηναϊκός ο Stoiximan

Αυτές οι ημέρες είναι γεμάτες από αγώνες μπάσκετ, καθώς οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έρχονται πάλι αντιμέτωπες, στο πλαίσιο της Euroleague. Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν κάποιοι αγώνες από τους υπόλοιπους, καθώς όλοι παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, κάποιες προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες βοηθούν περισσότερο τους παίχτες με την επιλογή τους.

 

Με αυτή ακριβώς τη λογική, ο αγώνας ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Παναθηναϊκό παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον, χάρη στο γεγονός ότι τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan μπορούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο. Η ιστοσελίδα έχει ανακοινώσει μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν σε μια επιλεγμένη αγορά.

 

Η αγορά που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτή του κορυφαίου σκόρερ του αγώνα και οι παίχτες που θα την επιλέξουν θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή έως και 25 ευρώ. Για να διεκδικήσουν την επιστροφή, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν τη συγκεκριμένη αγορά.

 

Στην προσφορά, μάλιστα, συμμετέχουν όλα τα μονά στοιχήματα, ανεξαρτήτως αξίας, αρκεί βέβαια να μην κλείσουν πρόωρα, μέσω του cash out. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, αν κορυφαίος σκόρερ δεν αναδειχθεί ο παίχτης της επιλογής τους, αλλά ένας εκ των Βλάντιμιρ Μίκοφ ή ο Κρις Σίνγκλετον. Σε αυτή την περίπτωση, ο Stoiximan θα επιστρέψει έως και 25 ευρώ από τα χαμένα χρήματα.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, μάλιστα, μπορούν να έχουν και τη μορφή μετρητών. Για να γίνει κάτι τέτοιο, όμως, οι παίχτες δε θα πρέπει να έχουν κανένα εκκρεμές bonus στον λογαριασμό τους. Αν έχουν, τα χρήματα θα προστεθούν στο bonus και θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, σύμφωνα με τους κανόνες του Stoiximan, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία