Διπλή ποδοσφαιρική προσφορά στην Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και έχει ήδη ανακοινώσει δύο συμφέρουσες προσφορές για όσα μέλη της επιλέξουν δύο συγκεκριμένους αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γουέστ Μπρόμιτς και αυτόν ανάμεσα σε Μίλαν και Κάρπι. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε έναν από τους δύο αυτούς αγώνες μπορούν να διεκδικήσουν είτε ένα μπόνους είτε μια επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Γουέστ Μπρόμιτς θα εξασφαλίσουν ένα bonus 5% για κάθε κερδισμένο στοίχημα που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και τα παρολί στοιχήματα. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν παρολί θα πρέπει να επιλέξουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μίλαν με την Κάρπι μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά θα τεθεί σε ισχύ μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε αυτή συμμετέχουν επιλεγμένες αγορές. Αναλυτικότερα, επιστροφή χρημάτων θα δικαιούνται μόνον όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στο ακριβές σκορ, στο νικητή αγώνα και over/under, στο σκορ πρώτου ημιχρόνου, στο σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή στο λεπτό πρώτου γκολ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, όσοι παίχτες εξασφαλίσουν τα χρήματα των προσφορών θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου αυτά να πιστωθούν στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό τους. Για να απελευθερωθούν, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες η Sportingbet επέλεξε αγώνες ποδοσφαίρου για να προσφέρει τις προσφορές της έναν αγγλικό και έναν ισπανικό.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και καθημερινά κάνει τις συγκεκριμένες προσφορές (μπόνους στα κέρδη -επιστοφή χρημάτων) στα μέλη της και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία