Μειωμένο ρίσκο στο Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μια νέα προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού για ορισμένους παίχτες, αφού τους επιτρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν τελικά χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τη σημερινή προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας τον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας τον επιλεγμένο αγώνα, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις, χάρη σε ένα πριμ που θα λάβουν ως αποζημίωση, μέσω της προσφοράς.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, που να συμπεριλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον. Το παρολί μπορεί να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αλλά θα πρέπει όλα τα σημεία να αφορούν στο pre-game και στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Τέλος, για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet που θέλει να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ή ο Ράσφορντ ή ο Ινγκς.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Αν καλυφθούν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το μόνο που απομένει για να εξασφαλίσει ένα παρολί την αποζημίωση είναι να χάσει. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, με τη μορφή πριμ. Το πριμ, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, μάλιστα, καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε ανάληψή του.

Η Goalbet για σήμερα έχει ανακοινώσει για τα μέλη της και τον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος Σετούμπαλ-Φαμαλικά με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία