ΠαρολίΓΟ σε τένις και μπάσκετ από τη Betrebels

H Betrebels ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματός της που στοιχηματίζουν στο τένις ή στο μπάσκετ και τοποθετούν συχνά παρολί. Πρόκειται για την προσφορά ΠαρολίΓΟ, η οποία επιστρέφει τα χαμένα χρήματα στα παρολί που έχουν τοποθετηθεί σε ένα από τα παραπάνω αθλήματα και χάνει για μία και μόνο πρόβλεψη.

 

Αναλυτικότερα, η Betrebels επιστρέφει τα χρήματα που έχασε κάθε παίχτης που τοποθέτησε ένα από τα απαιτούμενα παρολί σε αγώνες μπάσκετ και τένις, εξαιτίας μιας λανθασμένης πρόβλεψης. Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχημάτισε σε τρεις αγώνες μπάσκετ και δύο αγώνες τένις, σχηματίζοντας ένα παρολί πέντε σημείων, και έχασε μόνο σε ένα από αυτά, δικαιούται επιστροφή των χρημάτων του. Το μόνο που έχει να κάνει, αφού χάσει τα χρήματά του, είναι να στείλει ένα e-mail στο cs@betrebels.com, με τίτλο «ΠαρολίΓΟ», αναγράφοντας τα στοιχεία του στοιχήματός του, και θα λάβει πίσω τα χρήματα που έχασε.

 

Δε μπορούν να συμμετέχουν, όμως, όλα τα παρολί στην παραπάνω προσφορά. Σύμφωνα με τους όρους που ανακοίνωσε η Betrebels, θα πρέπει να πρόκειται για ένα παρολί τουλάχιστον πέντε σημείων, με την απόδοση στο καθένα να αγγίζει ή να ξεπερνά το 1.55. Επιπλέον, στην προσφορά δε συμμετέχουν τα συστήματα ή τα παρολί που έχουν τοποθετηθεί με χρήματα που προέρχονται από μπόνους. Τέλος, είναι απαραίτητο η αξία του παρολί να κυμαίνεται ανάμεσα στα 5 και στα 30 ευρώ.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, σχηματίσουν ένα τέτοιο παρολί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Betrebels και χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνης πρόβλεψης, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πίσω τα χρήματα που έχασαν (εντός των επόμενων 24 ωρών) και να τα στοιχηματίσουν ξανά, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα είναι πιο τυχεροί.

Η Betrebels ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας μιας και κατέχει άδεια λειτουργίας από το 2012.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία