Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος μίας ακόμη εβδομάδας, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που προκύπτουν από τους αγώνες των δημοφιλέστερων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης αυξάνονται σημαντικά. Όπως είναι φυσικό, την ανιούσα παίρνει και ο αριθμός προσφορών που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τους αγώνες αυτούς, με την Sportingbet να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, ανακοινώνοντας σήμερα, όχι μία, αλλά δύο προσφορές για αντίστοιχους αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet υπόσχεται να προσθέσει ένα μπόνους στα κέρδη των μελών της που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον, καθώς και να επιστρέψει τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Λυών και Καέν.

 

Η πρώτη προσφορά υπόσχεται την αύξηση κατά 5% των κερδών που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στο Μάντσεστερ Γ. – Σουθάμπτον. Για να δικαιούνται το στοιχηματικό μπόνους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Μπορούν, μάλιστα, να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν και να τοποθετήσουν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί. Στη δεύτερη περίπτωση, όμως, το παρολί θα πρέπει να αποτελείται μόνον από αγώνες που διευθετούνται απόψε, έως τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων στον αγώνα της Λυών με την Καέν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Επιπλέον, για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χαμένων χρημάτων, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Λακαζέτ να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, συμμετάσχουν σε μία από τις δύο προσφορές και εξασφαλίσουν τα χρήματα που υπόσχονται, είναι υποχρεωμένοι να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία