Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Μειωμένο ρίσκο σε Champions League και Europa League

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στους προκριματικούς του Champions League και του Europa League, μέσω μιας νέας προσφοράς. Την προσφορά αυτή θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες που θα τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στους αγώνες των δύο διοργανώσεων.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που επέλεξαν για να στοιχηματίσουν λήξει με λευκή ισοπαλία.

 

Τι υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Goalbet;

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα περιλαμβάνουν αγώνες του Champions League και του Europa League. Στην περίπτωση που ένα τέτοιο στοίχημα χάσει και περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν αγώνα που λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ (με άλλα λόγια, θα υπόκειται στις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Πριν διεκδικήσουν την αποζημίωση για τις λανθασμένες προβλέψεις τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, που να περιέχει τρεις αγώνες από τα προκριματικά του Champions League ή του Europa League. Επιπλέον, κάθε σημείο θα πρέπει να αποτελείται από πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2 των αγώνων.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους. Εφόσον, λοιπόν, καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν, θα εισπράξουν την αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0.

Tην προσφορά του μειωμένου ρίσκου αλλά και της 0% γκανιότας στον σημερινό αγώνα της ΑΙΚ Στοκχόλμης με την Μάριμπορ, που ανακοίνωσε η Goalbet μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήνει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία